Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E2-E4

Vi är på jakt i våran stulna bil
Efter juice och separations mani
Men vi fann blott den ångest vi lever i.

Inga av världens alla tighta jeans
Kan nog förvandla mig på något vis
Till mera lycklig och till mindre i kris.

Jag andas rök och du kärnenergi
För dina ambitioner sonar vi
Och tappade vår tid som Pierre och Marie—




Fri vers (Fri form) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 254 gånger
Publicerad 2017-01-26 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen