Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luftrum och överskottsbolag.


Dagens bortförklaringar



Luftrummet
rummet som bara finns i tanken
på att ett rum nog skall finnas
men istället finns där bara luft.

*

Överskottsbolagen är ett sådant
där bolag som det finns mycket av
och där det finns ett över
är det säkert överskott på dem.

*

En del lagar är så gamla och ogenomtänkta
att det finns för många av dem kvar
att de inte ens då det kunde verka vettigt
att alls skapa dem, de var överflödiga.

*
Överskottsbolagen
den lag vi har överskott på gällande att bo någonstans över huvud taget, då det gäller att flytta exempelsvis till Femöresbro, Tokholm, Armbåga eller Fullriksdal.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 830 gånger
Publicerad 2017-01-30 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP