Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twitter är Djävulens påfund


Det värsta fenomenet som finns på det snurrande jordklotet är "Twitter". Det spelar tydligen ingen roll att det är Djävulens påfund och konsikvensanalys saknas, bara det är "twittrande".

Folk gillar att höra viskningar, älskar när en feministisk författare förstärker bilden av sig själv eller då en utbränd politiker lyckas säga allt med tio ord som ingen orkat säga om religioner.

Det är ett skådespel som sker, samtidigt som människor ska närma sig varandra och utföra globala kramar. Vackert, men snälla be alla hålla käften om de inte kan förklara mer om hjärnan.

_________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-26 19:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En överreklamerad pina, som inte säger någonting i stort sätt. Bra skrivet om detta ämne.
2017-01-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När hjärnsubstanser rinner ut på Face-book är det bägarens som rinner över,då är måttet rågat,då har allaslikavärde flytit ihop till en enda geggig sörja utan rim o reson.

Twitter ! däremot kan begagnas som piltavla,alltid nålar man fast nån djävel med en läxa för livet.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP