Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dömande

Det är i många fall

de dumma

som är ivriga att döma

de kloka




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-26 19:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
...och vise verca...
2017-01-27

  Magica VIP
Men jag kan tänka att det någon anser är klokhet kan en annan anse vara ren dumhet...
2017-01-27

    Sefarge VIP
Att döma eller bedöma.
Hårfin skillnad, men ändå
avgrundsdjup i det långa
Loppet.Insiktsfullt skriftat
:)

2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP