Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att läsa fel


Missuppfattningar

Som barn
trodde jag
att samvete
var ett sädesslag
psalmen Tryggare kan
utläste jag som Trygga räkan
även senare i livet
har jag upplevt
många missuppfattningar




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-01-26 21:01



Bookmark and Share


    Balans
; ) "hans nos den var av garn"...blev "hans moster var afgan"
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP