Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att förlåta någon för lätt

Till slut ber han om förlåtelse och det är de orden jag har väntat på hela tiden. Men när de blir till en riktig mening som reser genom telefonlinjen känns det alldeles för tungt för att bära. Hans röst är svag och uppriktig, inte alls så som jag är van att höra den. "Nej det gör inget, det är inte så viktigt" hör jag mig själv säga till svar. Jag är rädd för att vara för hård så jag lindrar hans skuld. Befinner mig för evigt i underläge då han vet att jag alltid kommer ta tillbaka honom, även de gånger han inte ens ber om det.




Fri vers av artaug
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-26 21:34



Bookmark and Share


  Flisan
en svag och uppriktig röst är alltid bättre än stark och falsk.
Men det kan göra lika ont för den andra ändå...
Stay strong!
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug