Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medkänsla


Stackars

Sluta stackra
ynklig och maktlös
deppad och lessen
ta fram vår styrka och glöd
ge varandra vårt stöd
ingen människa är hjälpt av medlidande
medkänsla är en annan sak




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-26 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP