Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eljest

Den alternativa sanningen trumpetas nu ut för fullt

av USAs president

I Norrland finns ett uttryck som heter Eljest

och betecknar en person som är en särling,

kanske lite knäpp, och som går sina egna vägar

Mr Trump faller med råge in i den ramen




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-01-27 02:53



Bookmark and Share


  ULJO
Kan man utan överdrift hålla med om
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP