Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgligt nog skrev jag om min egna nalle, lite grann...


Jag sliter sönder min nalle.

Jag sliter bort nallens öron,
så att han inte hör,
hör ljudet a kniv som skär i hud

Jag sliter av nallens ögon,
så att han inte ser,
ser blodetflöda

Jag sliter av nallens nos,
så att hn inte känner lukten,
käner lukten av hur metall förenas med blod

Jag sliter av nallens tyg,
så att han inte känner ,
känner blodet sipra på honom

Men jag vill höra och se,
jag vill känna innan det är försent,
försent för smärta.




Fri vers av Jinzan
Läst 1015 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-18 18:01



Bookmark and Share


  Annica_N
Får verkligen fram skammen.
Skammen som blir efter att man förlöst smärtan.
2006-10-11

  Lollan_
Jättebra! Mycket känsla å så..
Jättefint :)
2006-08-15

  Freya
Nääj. Va sorglig.
Och bra!!
Mycket kännsla..
har inte så mycket mer att skriva.

/Freya.
2006-08-15

    majbarn
jag förstår inte vart du vill komma med denna texten, men den är väldigt bra skriven. det finns några få stavfel som bryter texten men annars är jag väldigt imponerad.
2006-07-07

    mandix
Jättebra! En av de bästa texterna ja har läst!
2006-06-25

  Vitsippa
åh va bra.... o_O
2006-06-04

    sammyboy
o.O vilken text!!! inga ord!..
grymt bra..
men snälla du gör inte illa dig själv...
2006-05-21

    FlickaKärlek
Gör inte illa dig själv flicka! Bra skrivet! Helt stum, hittar inte ord.
2006-05-21

  Howlit
Usch...va lessen och arg text... men ibland behöver man göra sej av med det gamla så nytt kan födas. Bra skrivet och bra uppdelning av text. Lite stavfel här och där, men det kan det bli i stundens hetta.;)
2006-05-19

    FlikkanPåBron
Den var fin eller jag har inte ord hur den va bra
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan