Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegräknaren står på noll

 

En gång ville hon bli balettdansös 

men det var mer som i en saga

 

Nu står hon här 

utan lätthet i steget

och försöker räkna ihop allt 

 

Det är verkligheten som räknas 

när man står där på tå

utan sagans glitter

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-27 11:52



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Uppvaknandet, accepterandet.
Inget dåligt. Verkligheten är bra nog.
2017-02-03

    ej medlem längre
Den hårda verkligheten är en del av livet, även om längtan är stor. Men någonstans kan man bli sams med själva tanken. Hur som helst. Vackert, sorgesamt och gripande diktat.
2017-02-01

  Yrre VIP
så sant, berör denna, gör den!
2017-01-27

  Larz Gustafsson VIP
P.S.
Psssst...
Att vara nollställd kan vara ett idealläge.
D.S.
2017-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Samlar du upp inför summeringen?
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP