Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld

Stora statsmän
bygger broar.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 463 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-02-02 17:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
..över flertalets huvuden, och till fåtalets rikedom.
2017-04-21

  anits VIP
Hoppas att dessa broar håller!
2017-03-03

  Lars Hedlin
Får man ju hoppas att det är rätt blandad betong i dessa då
2017-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Förhoppningsvis sådana som håller och som är till nytta för alla...
2017-02-06

  ULJO
Med Trumpen min står vi och ser på
2017-02-06

    Lena Söderkvist VIP
Broar behövs (utom Öresundsbron, grrrr!)
2017-02-04

  walborg
små diton river ner och förstör vad andra har byggt upp under lång tid med möda
2017-02-03

  Per Drysén
Bra definition av vad en statsman är.
2017-02-03

    ej medlem längre
Man kan ju hoppas att de håller...
2017-02-03

  Anya VIP
Så sant. Det är broarna som är lösningen. Kort, klokt och kärnfullt.
2017-02-03

  Eva Helene VIP
Ja, utan brobyggen ingen framtid!
2017-02-03

  överlevaren VIP
Andra gör fuskbygge!
2017-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Ja, en del för folkets bästa, en del för egen vinnings skull.
2017-02-03

  Gunnel Eriksson VIP
Även kvinnor. Bra metafor.
2017-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
De andra
bara oroar...
2017-02-03

  Ingrid Trolle
Just så!
Tur att vi med
tiderna har fått
glädjen att se
ett par stycken
2017-02-02

  Maria Sundelin VIP
Och dårskap river ner sem
2017-02-02

  Karina"Kia"
Vissa bygger murar!?

Kanske det stora män är mer byggherrar än presidenter eller stora män...stora ..vem säger att de är stora...Titeln de blivit tilldelade av röster...
Tveksamt ändå om de är så stora..
Vad räknas som stor...är man stor om man tänker som en 5-6 åring eller är man stor när man är 18 åring..när är man stor????!!!!
2017-02-02

  walborg
Sant
2017-02-02

    ej medlem längre
Ja fram för mer broar och bort med murarna!
2017-02-02

  Blått Norrsken VIP
Broar som inte håller och rasar stuntals ner.
2017-02-02

    ej medlem längre
:) bygger och raserar
2017-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Och en del storvulna raserar dem.
2017-02-02

  ULJO
Ja och murar
2017-02-02

  M.Eta
Kanske skulle räcka med en spång ibland!?
2017-02-02

  M:tin
Sant!!!!!!!
2017-02-02

    ej medlem längre
De kloka gör så...de andra raserar alla möjligheter till broar.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck