Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få dö i dina armar

Jag skulle vara okej med att gråta mig själv till sömns
varje natt
om det bara var
i dina armar

Jag hade kunnat drunkna ifall du låg på botten med mig

Hade kunnat förmultna
om det var i din jord
Hade kunnat leva i helvetet
om du var djävulen

Jag skulle vara okej med att gråta mig själv till sömns varje natt
om det bara var
i dina armar




Fri vers av deepkittens
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-27 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens