Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej?

Men mamma jag mår dåligt nu okej?
Men det är okej att inte vara okej




Fri vers av deepkittens
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-27 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens