Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imperfekt var min oåtkomliga primadonna...


Tänk efter.... före

Han drar för sin mentala gardin,

och hans korpgluggar släcks

när gryningen lägger sordin

på det kaos som väcks

utav kväljande glosor och termer och tal

om hipfaktor och krediterande val,

där komfort mäts i prylar och i kapital,

där kärleken är en defekt som stäcks

i framgångssträvanshysterin.




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 20:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Perfektion
Har ett pris
Som kan stoppa en
På något vis?
Visskarpt skriftat!
:)

2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP