Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag avsäger mig

Härmed
Vill jag deklarera
min avgång
Jag kan inte längre garantera
min återvändo
Hen meddelade
att jag kommer att avsäga mig
Det blir utan att kompensera
för konsekvenserna
Hur menar du
undrade den som fortfarande
fanns tillgänglig
Eventuellt kommer jag inte att ingå i leden
svarade jag
Det kan vara så att min linje
förblir oförutsägbar
Så räkna inte med mig
om du tillber konventionen




Fri vers (Fri form) av E L Lockne
Läst 305 gånger
Publicerad 2017-01-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E L Lockne
E L Lockne