Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön syn

Det kom som en vacker gul blixt

på en svart sammetshimmel




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-28 10:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Spännande text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP