Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetets röst






Det är inte din dag idag
muttrade samvetet

rättar du inte till det som blev fel
så blir det inte din dag i morgon heller




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-01-28 13:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stämmer - bra att reda ut problemen.
2017-01-31

    ej medlem längre
Ibland är kanske samvetet överkänsligt?
2017-01-31

  Lars Hedlin
Låt nuet råda
2017-01-29

  överlevaren VIP
Precis, göra om göra rätt...om man vet vad som blev fel!?
2017-01-29

  Gunnel Eriksson VIP
Samvetet är alltid vaket konstigt nog.

2017-01-29

  ULJO
Så klok du är och att vi får ta del av dina visdomsord
2017-01-29

    ej medlem längre
precisely! Bra!
2017-01-29

  Ingrid Trolle
skjut inte upp till
morgondagen det
du kan göra idag.
Kloka tankar
2017-01-28

    jaybird
Natten är samvetets tröst.

Klarsynt skrivet om vår inre sufflör.
2017-01-28

  Eva Helene VIP
Absolut, det där gnagandet är så tärande! Bra!
2017-01-28

  Valter Örn VIP
Samvetet är en sträng revisor som håller kollen....
2017-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skjut inte upp det du kan rätta till idag...fin påminnelse...
2017-01-28

  Maria Sundelin VIP
Ibland blir det fel, men det mesta kan bli bra igen
Kramar
2017-01-28

  Blått Norrsken VIP
Bra!!! Så är det kanske. Vi måste hålla jämn rytm.
2017-01-28

  Marianne Räf
Låter farligt! Vet ej om jag vill rätta till
allt jag sagt å gjort, - det hjälper inte
alltid.
2017-01-28

    ej medlem längre
Det blir givetvis inte lättare om man skjuter upp det svåra, det har du så rätt i, ju förr dess bättre så är det gjort!
2017-01-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra att tänka på! Att reda ut saker är det bästa.
2017-01-28

    ej medlem längre
det gäller bara veta vad som är fel.
2017-01-28

  Niliboy
Jag har just upptäckt att om man rör sig lite så dyker andra tanker upp å man känner sig motiverad att ta itu med något i det nya ljuset.
2017-01-28

  Anya VIP
Denna var bra. jaa det gäller att justera det som är fel. Om man bara vet vad som är fel....det är ju det som är kruxet...tänker jag.
2017-01-28

    ej medlem längre
Stränga ord.
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP