Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om trump istället sa

i love everybody.

i love everybody!

everyone, i love
i love unlimited love

i love you all!


be with
bless of gold to all your golden hearts

you are beautiful
totally beautiful
you are!

i
love
you
all




Fri vers av Emmelina
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-28 15:20



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En ledare med stort hjärta styr så .... är med folket!
Dikten strålar värme och kärlek!
2017-02-01

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja.. skön läsning!
Man har på känn att detta blir undergången för detta imperium, risken känns så påtaglig..
2017-02-01

    ej medlem längre
Han är ett resultat av amerikaners
röster! Han vann valet! Demokrati,
är viktigt!!
2017-01-28

  Peter G VIP
Ja tänk! Vad fint det hade varit!

Tyvärr är det ju så att det är något vi aldrig kommer att få höra från denne man. Han kommer aldrig att förstå att kärlek och öppenhet vinner i längden mot stängda gränser, murar och hat!
Som han agerar nu förvärrar han bara allting, tror jag.

Donald Trump är tyvärr inte ett dåligt skämt han är en mardröm.
2017-01-28

  Larz Gustafsson VIP
DÅ skulle vi verkligen veta att han var oärlig.
Istället är han ärlig och säger som det är.
Jag tycker att han gör ett bra jobb.

2017-01-28

  M:tin
Hoppas att han ändrar sig!!!!!!!
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Emmelina
Emmelina