Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade dig då jag älskar dig nu

Jag älskade dig då jag älskar dig nu

Även om du är långt borta från mig
Så är du aldrig längt från mitt hjärta
Jag älskade dig då jag älskar dig nu
Det är alltid när och aldrig hur

Ta mig tillbaka till i går
Alla underbara saker du hade att säga
Jag älskade dig då jag älskar dig nu
Det är alltid när och aldrig hur

Jag kan se dina ögon
jag känner din närhet
Även om du inte riktigt är här

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 2746 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-28 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj