Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet bäst

När sanningen nådde fram till byn

i alla media

så hötte byborna efter den

för de var ju så förklokade alla

och ingen

skulle minsann komma här

och berätta något

som inte de själva visste




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-01-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP