Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tiden kommer vi att se


Med tiden kommer vi att se
att detta var inte slutet
det var bara en försiktig början
av ofärdstidens djupaste mörker

Så okunniga som vi är nu
kommer vi inte att vara sedan
när allt är alldeles för sent
och det inte finns någon väg tillbaka




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-29 11:02



Bookmark and Share


    jaybird
Sveriges husgrund har fått djupa rötskador sedan drygt 40 år med landsföraktande vanstyre. Floskellandet är nu vid vägs ände.

Jag tycker din dikt på ett utomordentligt sett fångar den mörkade stanken av mögel.
2017-01-29

  Marianne Räf
Jag tror på ett lyckligt slut -- för alla!
Men vi får kanske alla offra nått av
våra egna förmåner -- för allas bästa!
Mänskligheten har blivit vuxen å det
är en lång väg att gå.... Ha det bra !!
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP