Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik, en alldeles speciell egen bubbla.

Musik, en bubbla.
Ett språk, som inget annat språk kan jämföra sig med.
Mina tankar, behöver ibland "tankas", som en bil.
Ibland behöver min hjärna "jämföra sig med".
Ibland behöver ångesten försvinna.
Musik, är då lösningen.
Då är lösningen för mig, inte vilken musik som helst.
För mig, är lösningen enkel, men det var svårt, att nå dit.
Hur då svår? Kanske du tänker.
Jag började att lyssna på Rammstein, och diggade verkligen vad jag hörde.
Men så kom "bakeffekten/nackdelen" , jag kunde inte lyssna på Rammstein, den mesta av tiden, när jag ändå var hemma. För att musiken påverkade mig känslomässigt negativt för mycket.
Så jag började lyssna på House, speciell pop, ej samma sak, men det känns så när man lyssnar.
Men jag , är inte den som tröttnar.
Så nu, finns en hel repertoar av låtar.
I min dator, har Youtube valt åt mig.
Alldeles Superba låtar.
Visst, det var jag som satte bollen i rullning, genom , att lyssna på en låt. Att önska den, och fick ett stjärnfall, en s.k playlist.
Jag tittar knappt på vad jag lyssnar på längre, jag bara förlitar mig, på mina öron. Vilket också gör, att jag aldrig vågar stänga av datorn. Vem vet då, vad man kan missa? Men visst, datorn får ofta vila, ofta vara i viloläge, när jag inte lyssnar, eller är hemma.




Fri vers av Mim
Läst 207 gånger
Publicerad 2017-01-29 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim