Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Next step

Nästa steg

blir nog stöveltramp

Trump, Trump

Trump,Trump




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-29 13:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Säkert gissar du rätt, tyvärr!
2017-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Den här var bra, riktigt bra!
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP