Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget poetisk i sanningen

Jag är bara en liten i mitten
längre bort är de som är mer

jag är för styv för att flätas in i en väv
för livlig för att lindas i en lögn

för betydelselös för att sparas i en ram
genomskådad, sann och icke poetisk

förändrad, bitter, på gränsen till patetisk
genomsnittlig, avkodad, ointressant.

det värsta av allt är att allt är sant
och att det finns inget överraskande i sanningen




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 17:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hm.m Tankeväckande skrivelse
Den civiliserade människans
Sanning eller indianens (ur
innevånarens) sanning?
Och bär även de
Poesin inom
sig?
;)
2021-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Jodå, den kan överrumpla.
Jag har själv varit med om det.

En annan intressant sanning är att Kosovo tillhör Serbien.
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP