Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter igen

 

 

åter igen

med tungt hjärta

läggs rosor

som en gärd vid kapellet

 

tittar lite djupare

ser tillkortakommandena

ser sveken

ser det som danat

 

ibland finns inte redskapen

ibland ger mognaden redskap

ibland lossnar det

och tången klämmer inte längre åt

 

acceptansens frihet

försoningen

runt omkring är vi alla olika

se kärleksfullt på olikheten

 

 

©tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-29 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra