Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknad är som höst

Hur skriver man av glädje, det tyckes mig så svårt
Kan lycka bli till verser, när sorgen känns så hårt
Min saknad är som höst
För den finns ingen tröst
Den egengjorda sorgen försätter mig i gråt
Vad finns att skratta åt?




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-30 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg