Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mitt

Mitt är Trumps triumfrop

Att annars röra sig

mot någon mittfåra

för samförstånd

är inte Trumps melodi

Han är som en liten gosse

som håller hårt

i sitt leksakståg

och skriker:

"Det är mitt!"




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-30 12:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Otrevlig typ!
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP