Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Protektionism

Protektionism

är ett farligt gift

som tenderar att sprida sig

långt bortom Visby stift




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-30 12:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så sant som det var sagt!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP