Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativa lockropet

En dag. Så bryts allt av. Livet till fastlandet. Det negativa tar över. Ingen musik når till mina öron. Det finns ingen musik, som passar en sådan här dag. Var så nära, att skära mig, rispade mig, med en kniv. Jag borde söka hjälp, och det har jag fått. Jag har fått, alla resurser. Hjälper det? När vet jag?




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-30 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim