Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina första Haiku dikter. Ett litet ödmjukt försök att beskriva vårens sättningar och sprickor i den isande naturens mäktiga metamorfoser som omringar oss i krampaktiga tag.


Två Haiku dikter

Trollslända svävar ut

över mitt väsen

doftar tung tång



Vårande på lut,

morgondis sig ledsen

bär sång




Bunden vers (Haiku) av Soulfulsurfer
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-30 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer