Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftad

Och till slut,
trängde du dig in –
fann din väg
in i mina ådror,
in i mina lungor.

Och nu,
tvingas jag
att andas
din luft –
förgiftad,
av svartsjukan
i din blick.




Fri vers (Fri form) av eugeneskarolina
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-30 17:12



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Svartsjukans gift förpestar allt
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

eugeneskarolina
eugeneskarolina