Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika minnen


Påverkan

Allt man upplever
blir man påverkad av
somligt blir till minnen
en del stannar kvar

somliga är såsom ädelstenar
andra som sandkorn
vill att ädelstenarna
ska vara så många flera




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-30 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP