Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foten

Ibland rörs känslorna upp

och virvlar runt i bröstkorgen

När de möts kan 

våldsamma stormar uppstå

Flammande eldstormar 

mot glasklara trygghetsbubblor

Fasta klippor av visshet

mot mäktiga vågor av hopp

Virvlar av rytande lust

mot sjöspeglar av ro och vila

Själva rörelsena där inne

mellan revbenen är omvälvande

Och de existerar inte utan dig

Du vänder dig om, somnar om

och foten mot mitt smalben 

påbörjar en ny kedjereaktion

av ömhet




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-31 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt känsloinnehållsrik! Himla bra dikt!
2017-01-31

    ej medlem längre
Starka nakna ord. Tycker om att läsa din text.
2017-01-31

    ej medlem längre
Den här är mycket bra!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner