Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYG, GLÄNSANDE SLÄNDA

Slända regnbågsklädd

stillastående

i luften framför mig

 

surrar fridfullt tyst

om längtans budskap

att älska dag som natt

 

håller ömt mitt hjärta

flyger drömmande

sin sista färd till dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-04 16:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin o vacker
2017-02-08

  Petter Wingren
Vackert med sländan som står i luften och håller hjärtat ömt i väntan på att förmedla budskap. Hon är budskapet och hjärtat. Sårbar.
2017-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
denna underbara dikt väcker minnen av att nå bortom påtagligheten - med hjälp av glänsande trollslända - tack!
2017-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst vacker text!
2017-02-04

  M.Eta
Kan se hur den glänser framför mig. Vacker text
2017-02-04

    ej medlem längre
Mjuka varma ord av kärlek!
2017-02-04

  Marianne Räf
Fint : "om längtans budskap
att älska dag som natt"...

Längtar, jag, med ! <3 <3
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP