Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna morgon ...

 

 

 

en tunn linne av frost vit dekorerar himlen

ett pulserande hjärta döljer sig under

sakta går den glada solen upp

pudrar mina kinder rosa

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-09 10:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så finstämt livsbejakande.
2017-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt...man blir glad...
2017-02-11

  Lars Hedlin
Vackert skriftat med stark känsla och inlevelse!
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Bra att det finns både
värme och kyla!
2017-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker tavla i vintertid målar dina ord.
2017-02-09

    ej medlem längre
Åh, vilken underbart vacker dikt!
2017-02-09

  Quasimodo
En pulserande och skön morgonkänsla ges här!
2017-02-09

    Birgersdotter VIP
Underbart i ord och bild!
2017-02-09

  H.C.B
snyggt värre
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One