Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post Scriptum

Livet var inte alltid en trevlig historia

Och det var människornas fel




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-31 14:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så kan det vara!
2017-01-31

  Solstrale VIP
På pricken! Så riktigt ...
2017-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra fångat!
2017-01-31

  Öknens Ros VIP
absolut sant!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP