Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vete, moGnad

 

 

små visslande steg, visslingen för balansen och de små stegen för isen,

om jag vart liten hade jag slagit kana

 

utan att bryta minstaste ben

 

 

bara i ansiktet haft lyckans återsken

 

nu sitter jag stilla på en stol vid husväggen,

ordentligt klädd och med sittskydd för baken

 

denna sol tar jag för dagen emot

 

levnadsnaken.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP