Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
son, 9 år


luDdbert

 

Det lutar litet, köksgolvet. om du bygger en pyramid har jag så svårt

att skjuta den samman men, du har lärt dig. Din kula går spikrakt på, med kraft och mod.

Du har lärt dig att även om det är gungit omkring så ska man sikta på målet.

Jag parerar, kanske jag kan lära mig av dig,

att inte ta svårmodet i hand innan han knackar på

 

 

bara fortsätta rakt fram, fortsätta att gå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 19:12



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härligt skaldat .. ur barnperspektiv !
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP