Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texten

Jag talar till dig
Med en tyst röst
Hör du den ringa
Mjukt mellan dina tinningar

Den formas inuti mig
Innanför mitt skal
Och viskas ut
Genom mina fingrar

Du hör den
Genom dina ögon
Ekar mina ord
Inom ramarna
För ditt huvud

Tyst
Som den må vara
Överröstar den allt omkring dig




Fri vers av Verner Ask
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask