Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allén däremot, är ett franskt ord, bara att den längsta är förlagt till Norrköping och det var där en fransk president efter andra världskrigets slut råkade på resa i den staden yttra ett förvånat 'Allé, allé, allé'.


Röda bilar (vers på rim)




Du drömde att du var naken,
badandes i poolen,
bara att det nog var i vaken.
Fast önskan var om solen.

Du seglade på molnen där
fram över och uppå himlen
som svävade du då i egen sfär
just som du väl var allen.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-17 14:34



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP