Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S-S

Det här blir en ångestdag
det kommer som ett slag på käften
dagen efter, orka va
så dum i huvet. allt jag sa på festen
hade varit bättre att hålla kvar
jag kan inte behålla mat
vill domna av
vill inte må såhär
men har inte fått nåt val
det är sånt man tar
för att vara social
och nu har jag försökt kräkas i en halvtimme
badrumsspegeln, spruckna blodkärl i ansiktet
glamoröst

och det känns som hela livet har jag haft som tillflykt
att jag bryr mig mycket mer om uttryck än intryck
därför jag beter mig konstigt
där jag fått min hela hållning
se på mina ögon
kloten rullar som vi spelar bowling

dualistisk, riktigt kluven utan riktning
räddar allt, rädd att allt kan ta slut på riktigt
jag är inte glad men jag är glad med henne
jag är inte bra men jag är bra för henne
glorifierade allting som finns och fanns
från Skins till Skam
du eller inget alls
finns så mycket jag aldrig kan säga
som jag gjort mot andra människor och emot mig själv
det tar emot men tar MO:t
sålänge jag tar emot mig själv
jag vet inte om vi dricker så mycket
för att jag eller vi dricker så mycket
men din kyss satte stopp för mitt rop på hjälp
jag är med dig tills jorden sprängs




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-31 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap