Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset är allt som finns



Utan att ana har han gått någon förbi
glömt att se utmed vägen

tagit emot en gåva
utan att förstå

Var hans hjärta varit
vet han inte alls

Solen lyser över markens frost
fåglarna hackar lystet
på äpplen som fallit

Han är en av dem
men kan inte få sina vingar
att bära

Men minnenas moln
kan inte skymma solen
Ljuset är allt som finns




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-01 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP