Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar dig






Du är inte i min närhet
men jag pratar med dig ändå

Samlar de vackraste orden jag känner

öppnar hjärtats dörr
låter dem sväva mot himmelen

när du känner en smekande vind
är det en hälsning från mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 771 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2017-02-01 11:38



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Vackert formulerar sig orden från din penna.
2017-02-08

  Alva Johnsson VIP

Så vacker!
När Ditt hjärta får vingar.
2017-02-04

    ej medlem längre
Åh, så vackert. <3 Ögonen tåras av kärlek... men också av saknad...
2017-02-02

  Eva Helene VIP
Gott att läsa detta, tack!
2017-02-02

  i af apa
vackert.
2017-02-02

  Lars Hedlin
Så fint i beröring...
2017-02-02

  Salvation Pepper
Vackert och klokt!
2017-02-02

  Karina"Kia"
Som att plocka en maskros och blåsa den i vind...

Känslan frihet och så vackert mjukt skrivet<3
2017-02-01

  Blomma-Stjärna VIP
moderskärleken
öppnar hjärtats dörr
och berör sina barn
i himmel och på jord!
2017-02-01

  Staffan Nilsson
Vacker och varm bild av saknad.
2017-02-01

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt ..så brukar jag också göra!Den bokmärker jag
2017-02-01

  Maria Sundelin VIP
Känner så igen det där med att prata med en person fast hon inte är här rent fysiskt. Det borde finnas trappor till himlen
Kramar
2017-02-01

  M.Eta
Så fint, vill gärna ha en luft och molnkonversation med dem man saknar!
2017-02-01

  ULJO
Oh så ljuvligt vackert
2017-02-01

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2017-02-01

    ej medlem längre
Ja men ibland tror jag de finns nära, har känt det...
2017-02-01

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och ömsint, kan se hur budskapet färdas
2017-02-01

  Rise Little One
Oändligt vacker dikt <3
2017-02-01

  Anya VIP
Jaa jag brukar också prata med de som inte finns i min närhet eller med de som inte finns bland oss längre. En vacker text som jag tar till mig.
2017-02-01

  Öknens Ros VIP
ord fyllda med kärlek till en saknad.
2017-02-01

    ej medlem längre
Andlöst vacker text.
2017-02-01

  walborg
Ingenting kan ta ifrån oss dessa budskap
2017-02-01

  Valter Örn VIP
Bara så ömt att jag får en tår i ögonvrån när jag läser !
2017-02-01

    jaybird
Din rika dikt ett solrosfrö att flyga vidare på.
2017-02-01

  Niliboy
Fint om kärleken, hjärtat å vinden!
2017-02-01

  Gunnel Eriksson VIP
Man känner samhörigheten.
Fint.
2017-02-01

  Solstrale VIP
Underbart fint!
2017-02-01

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2017-02-01

    ej medlem längre
så vackert!
2017-02-01

  aol
Underbart positivt berörande skaldat,
2017-02-01

  överlevaren VIP
Berörande och ömt ordat!
2017-02-01

    ej medlem längre
bra att du låter vinden smeka som hälsning från dig.
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP