Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Känslan med att känna att en ny vän föds.

 

 

Blir helt varm om hjärtat när jag ser och hör denna nya väns röst.

Ingen av oss båda har tid att lyssna in den andra … vi babblar i munnen på varandra.

Festligt med videokamera för jag ser och känner in dig mycket bättre.

Några av dina djur presenteras och jag visar upp mitt djur. Vi trivs!

En livssaga av dess like presenteras men bakom detta så lurar skrattet och livet i hela dig.

Go är ordet som jag skulle vilja ge till dig. Go i själen och go i hela alltet av att vara som du är.

Utan vidare och i ögonblickets ögonblick så tog du dig varsamt in hos mig för att boa till dig.

Varmt välkommen och du och jag kan nog få ut mycket av varandra efter våra olika livsvägar.

 

Efter en livsväg så kliver vänner av och vänner kliver på och vissa finns där hela tiden.

Alla dessa vänner har gett något och fått något och berikat min värld via att vara som de är.

Livets gåva skulle jag vilja kalla det!

Berikad har jag blivit och fortsätter med det på min egen livsvandring tillsammans med dig och dig osv.

1 februari 2017

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 791 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-01 13:20



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vackert glödande midvinterbild!

Jaa... goda vänner är guld värda...
och när en ny föds, glänser en guldstjärna i dagboken...!
Levande förmedlat!
2017-02-05

  Lindha W Gustavsson
Sanna ord om någon man tycker om som vän - format med ord väl valda av poeten ( du ), ärligt menat och med värme som strålar.
2017-02-03

  Bibbi VIP
Så fint skildrat.
2017-02-02

  soligajag_1 VIP
Så fint och magiskt skrivet om din nya vän!! Känner en glädje och myser med dig!
2017-02-02

  Salvation Pepper
Jodå, vänner är en dyr gåva att uppskatta.
2017-02-02

  Maria Sundelin VIP
Fint om vänskaps betydelse
Kramar
2017-02-01

  ULJO
Fint skrivet. Allt gott till er
2017-02-01

  erkki
Trevlig läsning. Du har så rätt. Man får inte den rätta känslan om man inte kan se den andra i ögonen.
2017-02-01

    ej medlem längre
Fint skrivet till din nya vän! Livsglädjen lyser av att få dela varandras glädjeämnen och intressen!
Fin midvinterbild!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren