Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll koll på!


Den viktigaste anteckningen. Att alltid minnas, vem man är.

Jag vet, att jag är en person.
Jag vet, att jag behöver vara flera personer, eller rättare sagt attityder, för att klara av vardagen.
Jag är, och behöver vara;
Attityder, som jag jämför mig med...

Den sexuella primadonnan. Stor sexuell njutning, och byst. Hon vill visa upp sig.

Den tatuerade änkan. Hon har inga tatueringar, men tatuerad känner hon sig ändå. Livet tynger henne, och hon behöver få saker och ting gjort, Hennes attityd, "Nu kör vi, fastän mungiporna är nere vid knäna" Hon är en riktig Bitch, mot sina sysslor, men inte mot "sina" människor.

Överkänsliga Laurie. Hon är så olycklig ibland, hon behöver sin kopp kaffe, Gråta en skvätt, och sedan är allt bra. Hon tänker på hunden Ludde, som inte är hennes egen, men som gillar henne, och hur hon druckit kaffe och ätit småkakor, hos sin granne.

Och alla dessa attityder, är hon, fastän de ibland krockar med varandra. "Big Bang"
Alla dessa dagar...
Hon behöver skriva dagbok, för någon , av dessa attityder, kan tänkas väga över, en dag, eller perioder. Då kan det vara bra, att jämka attityderna, eller att låta någon attityd, vara överhängande dominant.




Fri vers av Mim
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-01 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim