Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVEHÅGSENHET

 

Likt en ballong

högt i skyn

svävar min önskan

 

medan jag står

stadigt på jorden

håller hårt i snöret

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-03 17:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Skön metafor.
2017-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra beskriven dilemma...
2017-02-06

    ej medlem längre
Kärnfullt och målande om att våga.
2017-02-06

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra fångat.. Det kan vara svårt att släppa taget och våga..
2017-02-04

  Rise Little One
Kontrasten är tydligt målande här!
2017-02-04

  Margareta Wersäll
Ja, precis så är det! Man vill så gärna släppa ballongen fri, men marken under håller (för det mesta) emot! Kanske som tur är?
Bra uttryckt! Känner så väl igen detta.
2017-02-03

    Dan Myrbeck
Bra uppdelning.
2017-02-03

    ej medlem längre
Att vilja och att våga kan vara väsensskilt.
2017-02-03

  M.Eta
Våga och vinn! Bra text
2017-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra bild om att vilja men inte våga!
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP