Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Triologi i vilsenhet.


Vilse 1

Religion eller lag, vilja eller förtret
Sorg, sammankomst i det
Predestinerat och tvunget – bunden en utstakad dom
Skrik? som inte längre når, går under i väntan, men längtan
Ledsamt går jag vidare in i de rum som leder ingenvart
Möter snart mig själv
Det var inte trevligt att ses
Det var rent ut sagt - otrevligt
Fegling, usling förträlade fån!
Jag tar inte till mig
Lär inte
Gör inget – fortsätter utan vilja, religion eller lag
Mina visioner är upplösta, utslungade i främmandes händer
Smutsiga händer




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-02-01 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam