Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR

Klara stunder med innerlig låga,
nådens under får längtan att våga.
Ljuset som andas löften om tid,
dagar att randas med liv utan strid.

Sakta i frid och i tro,
leendet smeker din kind.
Nära ditt hjärta i ro.
fylls av din kärleks vind.
Aftonskimmer i blått,
saknadens smärta skådar.
Livet en mening har fått,
broderad med gyllene trådar.
Älskade, ser och förstår,
orden kan inte förklara,
det vi ger och får,
det ÄR bara.




Bunden vers (Rim) av carinamnm
Läst 529 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-12-10 19:18



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, mycket poetiskt, gillar raderna "Livet en mening har fått,
broderad med gyllene trådar."
2020-04-16

  Solweig Jansson VIP
Vackert och förtröstansfullt !
2020-02-17

  Solstrale VIP
Bravissimo! :)
2018-01-04

  Nils-Robert
Så fin inramning om livets stig
2017-12-11

  Karina"Kia"
Som en mjukvacker bön om livets vara här och nu..låt vara!

Bland det vackraste hopp du tilldelar oss på poeter
Tas tacksamt emot..så stilrent och vackert skrivet med kärlekspennan ömt!
2017-12-11

    prima donna
Vacker skrift med fint språk och melodi
2017-12-11

    Peter Söderqvist
En fin text där jag finner tro, hopp och kärlek.
2017-12-11

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm