Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01.02.2017 Onsdag


Lycka

 

Av kärlek sagda varje ord
Ger extra snurr på moder jord

Av lyckans smed, med olja smord
Dukas det upp, vårt välkomstbord.

 




Bunden vers (Rim) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-01 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får mig att fundera; de som hatar, misstycker främlingen och om jag säger: de är de systrar och bröder vi inte har, påverkas något då.
2017-02-01

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Gud är den kärleken
2017-02-01

    ej medlem längre
Endast kärlek kan rädda vår värld.
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP