Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feltajmat

Ovan marken i en svävande tanke
faller ilskan ned, fort och

…hårt

I havet av ord hoppar en groda,
grön av avund fram, fort och

…högt

© Björn Blomqvist 2017




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-02-01 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist